Over Malawi-Noord


Uw hobbykweker, voor al uw Oost afrikaanse cichliden, lake malawi en lake tanganyika sinds 2005.
 

Als hobbykweker gevestigd in Sneek bied ik de particulieren en zakelijke klant een groot assortiment vissen.
Buiten onze indirect geïmporteerde wildvang Malawi en tanganyika cichliden bied ik een ruim assortiment top kwaliteit gekweekte vissen van enkel kwalitatief hoogwaardige kwekers uit het binnen en buitenland.

Door de jaren heen heb ik grote betrouwbare partners gevonden waar ik zaken mee doe, dit geld voor de wildvang en gekweekte malawi en tanganyika cichliden en sinds 2021 ook voor andere vissen uit de wereld.

Tanganyika meer.

ook hiervoor heb ik in de loop der jaren de nodige contacten opgebouwd en kan ik voor u vissen bestellen uit een groot tanganyika assortiment. wildvang of kweek.
Heeft u vragen of zoekt u een bepaald soort dat niet op mijn stocklist als voorraad staat, belt u gerust op of stuurt u een email. Ik zal er alles aan doen om u van dienst te zijn.

Ook verkoop ik ons eigen merk, granulaat en vlok voer.
Dit alles is altijd op voorraad en opsturen behoort ook tot de mogelijkheden.

Mijn service bestaat niet alleen uit het aanbieden van vissen en delen van mijn ervaring betreft cichliden, maar ook het onderhouden van aquariums.
Voor bedrijven en particulieren hebben wij een interessante regeling. Het voordeel hiervan is dat u optimaal kunt genieten van een biotoop en heeft u er verder geen omkijken naar. U kunt u naar eigen wens een mooie eyecatcher in uw receptie/entree/wachtruimte of kantoor plaatsen zonder er tijd en moeite in te steken. Zo kunnen uw klanten en medewerkers genieten van een natuurgetrouwe biotoop.

Voor mijn aanbod mooie vissen, verwijs ik u graag naar onze voorraadlijst.

Tevens rijden wij 2x per maand een route vanuit Sneek in diverse richtingen om te bezorgen, de routes geven wij aan op de facebook pagina van malawi-noord, wilt u daarin meegenomen worden dan zijn de bezorgkosten € 12,95 per bestelling.